28 Σεπ 2012

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΣΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΜΕ ΣΚΟΡ 63-56.

   

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/09 ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΗ ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 8-21. 

Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΑΦΤΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ , ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 28-31.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :
-ΟΙ « ΑΣΣΟΙ» ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΑΦΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ,
-Ο ΜΑΝΑΚΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ,
-Ο ΛΕΦΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΣΚΟΜΟΤΗΝΗ
-ΚΑΙ 

ΟΙ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ PRESS ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.


ΤΟ ΤΡΙΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ, ΟΠΟΥ 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, 
ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟ 30’ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ «ΙΣΑ» ΜΕ ΣΚΟΡ 41-41.

ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΣΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΕΔΩΣΕ «ΦΤΕΡΑ» ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ….

ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 36', ΩΣΠΟΥ Ο ΔΑΦΤΣΗΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ 2 ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ 51-50 ΣΕ 57-50.

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΜΩΣ Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ., ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 63-56.

ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΚΙΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ…… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: